O-NAMA-neboder-s-logom

Trgovačko društvo MEDOKA d.o.o. utemeljeno je 1992. Od 2000. godine specijaliziralo se za registraciju, promociju, prodaju, pohranu i distribuciju cjepiva/lijekova.

Naša predanost izvrsnosti u svim segmentima poslovanja, kao što je briga o proizvodu u svim fazama njegovog života na tržištu, posredno je briga za pacijenta. Nastojimo kroz promociju i prodaju cjepiva za postupak imunizacije osigurati buduće zdravlje naših građana. To su prepoznali i renomirani svjetski proizvođači cjepiva te nam omogućili da u zajednici s njima, te u suradnji s javno zdravstvenim djelatnicima omogućimo najkvalitetniju provedbu preventivne zdravstvene zaštite putem cijepljenja.

Medoka.hr na jedinstven i pregledan način omogućava liječnicima, farmaceutima i ostalim stručnjacima da se na što izravniji i primjereniji način upoznaju s proizvodima koji pouzdano preveniraju bolesti, a koji često izazivaju pažnju najšire javnosti.

Nadamo se da ćemo brzinom, točnošću i znanstvenom utemeljenošću informacija o proizvodima koje zastupamo na hrvatskom tržištu kao i o postupku imunizacije, te javnozdravstvenim aktivnostima, pridobiti Vašu pažnju. Ukoliko želite saznati više, a niste informaciju mogli pronaći na našoj web-stranici, pozivamo Vas da nas kontaktirate telefonom, faksom ili elektronskim putem.

Vama na usluzi.

S poštovanjem,

MEDOKA d.o.o.