DISTRIBUCIJA

 

Medokino dugogodišnje iskustvo u distribuciji cjepiva temelj je uspostave sustava distribucije lijekova koji zadovoljava i najzahtjevnije uvjete što dokazuje i nedavno dobiven natječaj za nabavu usluga pohrane i distribucije cjepiva za provedbu hrvatskog programa obveznog cijepljenja i programa obvezne imunizacije, seroprofilakse i kemoprofilakse za posebne skupine stanovništva i pojedinaca pod povećanim rizikom u 2015. godini.

Premda je svaki oblik distribucije odgovoran posao održavanje hladnog lanca i poznavanje svih postupaka u hladnom lancu čine Medoku pouzdanim partnerom za apsolutno sve vrste lijekova i medicinskih proizvoda, a posebno za temperaturno osjetljive lijekove i medicinske proizvode.

Distribuciju temperaturno osjetljivih lijekova vršimo vozilima opremljenim za temperaturno osjetljive lijekove s mogućnošću ispisa vrijednosti temperature za vrijeme prijevoza robe od polazišta do odredišta ili certificiranim transportnim kutijama s temperaturnim indikatorima ili za kraće relacije u adekvatnim transportnim hladnjacima.

Ispunjenje uvjeta dobre distribucijske prakse dokazuje posjedovanje Potvrde o provođenju dobre prakse u prometu lijekovima na veliko, tzv. GDP certifikat, Dozvole za promet na veliko lijekovima i Dozvole za promet na veliko medicinskim proizvodima (originalni dokumenti dostupni na zahtjev).

Ukoliko imate pitanja ili poslovne ponude molimo vas da nam se javite kontaktnim formularom koji se nalazi OVDJE.