inekcija1

Cijepljenje predstavlja jedan od najznačajnijih sustava prevencije, ali i suzbijanja širenja više od nekoliko desetaka bolesti.
Mnoge bolesti koje se pokušavaju prevenirati i suzbiti cijepljenjem imaju devastirajuće posljedice kako za pojedince tako i za cijele društvene zajednice.
Tvrtka Sanofi Pasteur, u sastavu Grupe sanofi-aventis, najveća je tvrtka na svijetu koja se specijalizirala za isključivo humana cjepiva.
Njezin cilj je proizvodnja učinkovitih i sigurnih cjepiva u borbi protiv humanih zaraznih bolesti.
Sanofi Pasteur je tvrtka s najraznovrsnijom proizvodnjom cjepiva na svijetu., Ona nudi zaštitu od 20 virusnih i bakterijskih bolesti.
Svake godine Sanofi Pasteur distribuira preko 1 600 000 000 doza cjepiva i tako omogućava zaštitu više od 500 milijuna ljudi diljem svijeta.

Medoka d.o.o. kao zastupnik Sanofi Pasteura za Hrvatsku u svojoj ponudi ima čak 13 cjepiva ove renomirane tvrtke.
Svako od tih 13 cjepiva pruža zaštitu od 13 bakterijskih i virusnih zaraza koje se nalaze među najraširenijima i najopasnijim bolestima današnjice.

U ovom segmentu možete se upoznati sa specifičnostima svake bolesti protiv koje Medoka u ponudi ima cjepivo.

Uz cjepiva Sanofi Pasteura, Medoka u ponudi ima vrlo značajno cjepivo protiv humanog papiloma virusa, poznatijeg kao HPV, američkog proizvođača cjepiva MSD. Specifičnosti HPV-a i komplikacija do kojih može dovesti možete naći u ovom segmentu.

Medoka d.o.o. također je distributer cjepiva protiv kolere, švedskog proizvođača SBL Vaccines.